Skip to main content

Over Next Admin

Over Next Admin

Geschiedenis

De ontwerpen van het Next Admin ERP systeem waren in 2011 klaar. Er volgde een periode van zo'n twee jaar ontwikkelen voordat de eerste klant live met het systeem ging werken.

De basis was hiermee gelegd en vanaf daar kon er met praktijkervaring verder worden gebouwd en konden de processen hieraan worden aangepast. Er zijn door de jaren heen continu meer ideeën en wensen van klanten aangedragen en hierdoor zijn er vele extra modules toegevoegd aan Next Admin. Zie voor een volledig overzicht de mogelijkheden.

Nu, ruim 10 jaar later, heeft Next Admin een zeer volledig ERP pakket te bieden om de concurrentie binnen jouw branche altijd een stap voor te blijven. Om te zien of Next Admin wat voor jouw bedrijf is, neem contact met ons op of vraag een demo aan!

Vestiging

Next Admin is gevestigd in Zuidlaren, Drenthe en is een product van de VOF De Raad ICT (KVK 59590718).

Waarom Next Admin

Next Admin is een ERP-systeem dat bedrijven helpt om hun bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Van financiën tot verkoop, Next Admin biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijven van alle groottes.

Een van de grootste voordelen van Next Admin is de gebruiksvriendelijkheid. De interface is intuïtief en eenvoudig te navigeren, waardoor gebruikers snel efficiënt kunnen werken. Dit maakt het systeem toegankelijk voor zowel technische als niet-technische gebruikers.

Daarnaast biedt Next Admin ook veel flexibiliteit. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, waardoor het perfect aansluit bij de werkwijze van je bedrijf. Dit betekent dat bedrijven niet hun bedrijfsprocessen hoeven aan te passen aan het systeem, maar juist andersom.

Ten slotte biedt Next Admin ook een uitstekende ondersteuning. De klantenservice is altijd bereikbaar en snel in het oplossen van problemen. Dit geeft gebruikers het vertrouwen dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze dat nodig hebben.