Skip to main content

Multi company

Ondernemingen die meerdere filialen hebben, zowel nationaal als internationaal, hebben een unieke uitdaging. Ze moeten de voorraad van hun producten op een efficiënte manier beheren, zodat ze altijd beschikbaar zijn voor hun klanten. Dit vereist een goed georganiseerde logistieke infrastructuur en een effectief voorraadbeheersysteem.

Een van de belangrijkste manieren waarop bedrijven met meerdere filialen hun voorraad beheren, is door gebruik te maken van een geavanceerd enterprise resource planning (ERP) systeem zoals Next Admin. Ons systeem biedt een centrale database waarop informatie over voorraad, magazijn locatie, verkoop en aankoop wordt bijgehouden. Hierdoor krijgen managers real-time inzicht in de voorraad van hun producten en kunnen ze snel beslissen over aanvullende bestellingen.

Voorraad onderling delen

Een andere belangrijke factor voor bedrijven met meerdere filialen is de mogelijkheid om voorraad te delen tussen filialen. Een van de vele voordelen van het Next Admin ERP systeem is de mogelijkheid om de voorraad onderling te gebruiken tussen de verschillende filialen. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter werken en hun voorraad beter beheren. Bovendien kan er een winstpercentage worden ingesteld dat automatisch tussen de filialen of business units wordt gefactureerd als de voorraad in een specifiek magazijn in bezit is van een filiaal en geen algemeen bezit.

info

Niet alle voorraad hoeft gedeeld te worden: in Next Admin kan er per productgroep worden ingesteld met welke filialen de voorraad wordt gedeeld.

Voorraad locaties

Met Next Admin ERP is het ook mogelijk om de voorraad locatie te bepalen tijdens het leveringsproces, wat betekent dat een order in het juiste magazijn gepickt kan worden ongeacht vanuit welke locatie een order oorspronkelijk is geplaatst. Hierdoor wordt de efficiëntie van het orderproces verhoogd, worden fouten voorkomen en krijgen klanten sneller hun bestelde producten.

Valuta

Next Admin ERP ondersteunt ook meerdere valuta's, waardoor filialen ieder onafhankelijk hun eigen valuta kunnen gebruiken. Dit maakt het systeem ideaal voor bedrijven die actief zijn in meerdere landen of regio's.